2001: The End of The World As We Know It

Op 23 mei wordt Kris Vandenberghe geboren. Krisje is een schat en belooft dagelijks ook een schat te blijven. We houden haar eraan.
In Groot-Brittannië breekt de mond- en klauwzeerepidemie uit. De ziekte treft vooral beesten.
Op 11 september boren twee passagiersvliegtuigen zich in de torens van het WTC in New York; een derde vliegt te pletter tegen het Pentagon, een vierde crasht in de velden van Pennsylvania. Nooit meer veilig – en waar was u die dag?
Apple stelt zijn eerste iPod voor. Kan u zich nog een leven zonder voorstellen? Ik anders wel. Het is maar een hint, hé.
Bij ons gaat Sabena failliet. De inspanningen van Rik Daems ten spijt. Iedereen boos, iedereen ontgoocheld, maar intussen is gebleken dat een kleinere, gezondere maatschappij, waar het management en niet de vakbonden het voor het zeggen hebben, zelfs winst kan maken.
Enron gaat voor het bankroet – de eerste oplichtingszaak van die afmetingen. Er zouden er nog volgen.

Tussen zes planken:  Charles Trenet, Joey Ramone, Douglas Adams, John Lee Hooker, Jack Lemmon, Herman Brood, George Harrison, Nigel Hawthorne,

De eerste Lord of the Rings komt uit - allen daarheen! Of liever naar A beautiful Mind, Ali, Moulin Rouger of (godbetert!) Bridget Jones?
 

 

 

 

Website best viewed with a browser.
© 2006, by pvdb