1998: I did not have sex with that woman

Inge en Peter trouwen – de titel hierboven slaat dus duidelijk niet op ons.

De wereld maakt zich vrolijk om de heisa die in de VS ontstaat rond vlekken op een blauw kleed, sigaren die in foute lichaamsopeningen terecht komen en definities van poepen. Kortom: het Clinton-Lewinsky-schandaal brengt fleur in ons leven.
In België ontsnapt Marc Ductroux eventjes. Het hele land in rep en roer, en ministers Stefaan De Clerck van justitie en Johan Van de Lanotte van binnenlandse zaken nemen onmiddellijk hun politieke verantwoordelijkheid en dienen hun ontslag in.

Apple stelt zijn iMac voor – de revival is ingeluid. Nadat hij eerder al eens afscheid nam en terugkeerde, speelt Michael Jordan zijn laatste wedstrijd voor de Chicago Bulls. Ze winnen hun zesde NBA-titel in acht jaar tijd. Jordan zou nog even terugkeren bij de Wasington Wizzards.
Op het WK voetbal in Frankrijk slagen onze Duivels er niet in één enkele wedstrijd te winnen. Niet tegen Nederland (al liet Staelens wel Kluivert uitsluiten), niet tegen Mexico (al kwamen ze 2-0 voor), niet tegen Korea. Drie gelijke spelen is niet genoeg om door te gaan, en bondscoach Leekens wordt dan ook bedankt. In de finale speelt een doodzieke Ronaldo mee met Brazilië. Zinedine Zidane is te sterk, en laat Frankrijk met 3-0 winnen. Ford koopt Volvo, Daimler koopt Chrysler en de MCI-WorldCom-fusie wordt ook afgerond.

Kunnen niet meer opgebeld worden: Sonny Bono, Carl Perkins, Frank Sinatra, Florence Griffith, Anton van Wilderode,

De Oscars gingen naar… Saving Private Ryan en Shakespeare in Love.

Muziek kwam van Massive Attack (Mezzanine), Lauryn Hill (the Miseducation of...)

Grammy Awards waren er dan weer voor Sheryl Crow, Eric Clapton en Céline Dion.

 

 

 

Website best viewed with a browser.
© 2006, by pvdb