1999: Voor Jos, hip hip hoera!

Jos Vandenberghe wordt geboren op 28 februari. Hij is meteen een flinke zoon, en is dat tot nader order nog steeds.
Waar afgewerkte motorolie al niet goed voor is. Om in veevoeder te worden gemengd, bijvoorbeeld niet. De dioxinecrisis kost handen vol geld, en brengt de paarse regering aan de macht: de CVP krijgt de schuld van de dioxinecrisis toegeschoven, en is niet langer de grootste partij van het land.
In augustus maakten we een totale zonsverduistering mee. Niet dat we het echt goed zagen: te bewolkt. Geen wolkje aan de lucht in Laken, echter: Prinses Mathilde wordt voorgesteld en trouwt begin december. De beste pr-campagne van het jaar!
Lance Armstrong wint zijn eerste Tour. Maar de wereld maakt zich vooral op om het jaar 2000 te kunnen aanvangen. De millenniumbug zou namelijk voor problemen kunnen zorgen: computers crashen, elektriciteitcentrales uitvallen, vliegtuigen uit de lucht donderen. Bedrijven investeren belachelijk veel geld om hun IT-systemen na te kijken en aan te passen. Uiteindelijk bleek de aankoop van houtkachels, flessen water en olielampen overbodig te zijn geweest.

Six feet down: Koning Hoessein van Jordanië, Koning Hassan II van Marokko, Dusty Springfield, Stanley Kubrick, Oliver Reed, Dirk Bogarde, George C. Scott, Rick Danko, Curtis Mayfield

 

Fijne muziek: Willard Grant Conspiracy (Mojave), Arid (Little Things of Venom), COunting Crows (This Desert Life), St Germain (Tourist), Novastar, Ozark Henry, Red Hot CHili Peppers (Californication), Carlos Santana (Supernatural).

 

 

Website best viewed with a browser.
© 2006, by pvdb